Мис Април 2002 налива питиета на жадните, уморени мъже

Борислава Христова, историческата първа Мис Playboy България, има чаровна, заразителна усмивка и естественото поведение на млада жена, която прекарва нощите си сред силна музика и многобройни, шумни, развеселени от алкохола мъже.
25-годишната софиянка е завършила счетоводство в Икономическия (сега му викат УНСС), но въобще не може да си представи своето ежедневие зад бюро и досадни папки, преливащи от финансови таблици и цифри. Затова продължава да работи зад бара, наливайки животоспасяващи питиета на примрели, залутани из софийската нощ мъже. "Барманската ми кариера трае вече 5-6 години", изчислява на пръсти тя. "Първо бях в Текила, сега съм в Къти Сарк. Харесваше ми този нощен ритъм, самата работа, а пътьом успях да се дипломирам. Но като че ли вече започвам да се уморявам. Време е да се замисля за нещо друго, за нещо истинско и интересно, за това какво ще правя с живота си от тук нататък…"
Борислава заявява, че може безпогрешно да прецени един доближил бара мъж още по първото изречение. Мрази кадифено-фамилиарните нотки в баналния въпрос "ъ-ъ, в колко свършваш работа?". Твърди, че за нея моногамията се подразбира, а сексът без емоции е непознато явление.
Това са едва първите й професионални снимки и тя ги прие като нещо особено забавно и вълнуващо. "Никога не съм се притеснявала от тялото си, от самата себе си", усмихва се тя. "Защо да го правя сега? Живеем в либерални времена. Тепърва ще ми бъде много интересна реакцията на хората, на моите познати, приятелки и приятели…. "