Това е сюжет, достоен за Клод Дебюси и Шекспир или за кавър версия на древногръцките легенди и митове, създадена от пловдивски зеленчукопроизводители. Само ималият късмет да присъства на колаборацията между „Пощенска кутия за  приказки” и „Плейбой” – България, знае за какво чутовно зрелище става дума. В уханната пловдивска нощ W-Garden приюти над 600 души, които буквално виха и плакаха от смях на „Мръсни приказки”, поднесени от лицата на „Пощенската кутия” и двете смели плеймейтки – Дениз Хайрула и Ана-Мария Чернева. Това е третото поредно съвместно изстъпление на двата формата, като легендите за него далеч го изпреварват и за 2020 година има вече дванайсет заявки от различни клубове в страната плеймейтките и звездите на мръсното разказване да направят съвместен купон.

На партито в пловдивският W-Garden младите дарования на „Плейбой” Дениз и Ана-Мария бяха подкрепяни от „ветераните” Гери Турийска, оперната певица и невероятна авторка и разказвачка Мила Михова, най-известният безработен в България –  Камен Алипиев – Кедъра, очарователната Мая Бежанска, неподражаемия Васил Русев – Чайката и, разбира се… Гошо!!! Тази инкарнация на Димитър Калбуров наистина е неописуемо съчетание между невероятно смешни текстове и откачено сценично присъствие без аналог в историята на националния шоубизнес. Гошо е изцяло в традициите на сценични образи като Владо Въргала или Бацо Гацов, но далеч по-многопластов и най-вече подкрепен с уникални текстове, написани и блестящо изиграни от автора им – Митко Калбуров.

Пощенска кутия за приказки

За 10 години live форматът „Пощенска кутия за приказки” се превърна в истински попкултурен феномен, труден за категоризиране по какъвто и да било начин. Това не е нито стенд-ъп комедия, не е и съвсем литературно четене.  Създателите му, които в началото го правеха, за да подкрепят чрез известни артистични лица младите и непознати писатели, днес вече се стягат за невероятна 2020, в която да отбележат годишнината. Едноименното издателство бълва книга след книга на талантливите си автори, през цялата година предстоят десетки изненади в София и страната, като форматът не престава да експериментира с форми, жанрове, колаборации и територии, несвойствени за „литературни четения”. Билетите за спектаклите обикновено свършват в деня на пускането им, а отсега се говори, че годишнината ще бъде увенчана с галаспектакъл на „Пощенска кутия за приказки” в НДК.

Пловдивското съвместно изстъпление на „Плейбой” и „Приказките” също смая с жанрово разнообразие от текстове, подготвени специално за тази колаборация. От либрета за опера до научни лекции, изясняващи защо мъжкият полов орган е метафора, а женският не е.

козметичните продукти за коса на луксозната марка  Selective professional

Присъстващите бяха отрупани не само с напълно излишна, че и много смешна информация, но и със специални подаръци от козметичните продукти за коса на луксозната марка  Selective professional.  Не за първи път и шеф Радо Стамболов смая присъстващите с изключителни съчетания на шоколад и водка, шампанско и уиски.

Beluga, Glenfiddich и просекото Botega допълнително усилиха усещането за лукс, несвойствен за „литературни четения”, но пък бяха посрещани всеки път с бурни акламации от присъстващите, които очевидно намират за напълно подходящо съчетанието от изискан марков алкохол и недотам изискани, но за сметка на това доста смели  литературни текстове.

Фоторазказът е на талантливата Дарина от W-Garden, а за външния вид на дамите се грижеше както обикновено магьосницата Пепа Стоянова от Proface.