От Instagram профилите на Скарлет и Купър Хефнър става ясно, че Скарлет е бременна!

Скарлет: “Купър и аз сме щастливи да споделим, че очакваме своя наследник, който вече е на път. Сърцата ни са изпълнени с благодарност и радост и двамата нямаме търпение да посрещнем най-новото попълнение Хефнър”

Купър: “Скарлет и аз бяхме благословени с прекрасната новина, за която сме в екстаз и бързаме да споделим. Това лято ще приветстваме новия член в семейството ни. И двамата не можем да бъдем по-щастливи, очаквайки пристигането на нашето малко създание”

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Cooper and I are delighted to share that we have a little one on the way. Our hearts are filled with gratitude and joy, and the two of us can’t wait to meet the newest little Hefner.

Публикация, споделена от Scarlett Hefner (@scarletthefner) на

Припомняме, че Скарлет и Купър се ожениха през миналия ноември. Подробности за женитбата им също се разбраха от Instagram. Тържеството е било в тесен семеен кръг.

 

„Скарлет и аз узаконихме отношенията си. Сега и двамата не бихме могли да бъдем по-щастливи. Наздраве, за живота пълен с любов, щастие, приключения и постигнати големи цели, г-жо Хефнър. Обичам те, скъпа, и с огромно нетърпение очаквам да планираме нашите сватбени тържества през следващите месеци. Обичам те, Скарлет“ – написа Купър в профила си в Instagram.

 

Скарлет Бърн е английска актриса. Известна е с ролята си във филмите за Хари Потър. Купър Хефнър е син на създателя на култовото списание Playboy.

Говори се, че Хефнър-младши е скептичен към бизнеса на баща.

Кариерата на Скарлет е на пауза. Участието ѝ в „Хари Потър“ беше първата и последна сериозна филмова изява на красавицата. Актрисата влезе в ролята на злодея Панси Паркинсон.
След този филмов ангажимент Скарлет премина към участия в телевизионни предавания, където не пожъна успехи. Последваха няколко второстепенни роли във филмите „Падащи небеса“ и „Дневниците на вампира“.

И… брак със сина на Хю Хефнър – Купър.