Легендата на българската поп музика прие специалната ни покана и украси дебютния брой на Playboy с най-смелите свои фотографии и най-откровения си монолог.

Когато през 1953 г. Хю Хефнър поставя началото на легендарното мъжко списание, кани за първия си брой не друга, а самата Мерилин Монро. Сега Playboy стартира с бляскава фотосесия на самата Лили Иванова – жена с непреходно значение за родната ни култура. За България тя без никакво съмнение има стойността на символ. При това – един от малкото оцелели след водопада от девалвации в последните 10-15 години.

Пътят й е впечатляващ, дълъг и колоритен; и ден след ден, година след година, вече няколко десетилетия тя продължава да се къпе в любовта на публиката си, да предизвиква постоянния интерес на медиите и да привлича както мъжките погледи, така и женската завист. Е, добре, ето я – Лили Иванова в най-предизвикателната си роля до днес. Лили е от изчезващата у нас порода на всецяло отдадените на изкуството си артисти. Вярва в пророчеството на покойната Ванга, че ще пее, докато диша.