Тежък месец е февруари и добре, че е най-късият от годината. Току-що сме издрапали с последни сили от еуфорията на коледните и новогодишните празненства, преминали сме през слалома на най-популярните именни дни и насреща ни се задават нови изпитания (преди няколко години британски учени изчислиха чрез специална формула, че най-тегавият и куц ден в годината бил 24 януари).
По стар стил Трифон Зарезан се празнува на 1 февруари, а отбелязването му продължава цели три дни. Новата дата на този изконен по нашите земи празник обаче съвпада с католическия Свети Валентин, при който на 14 февруари празнуват влюбените. Това изправя пред тежка дилема българския мъж – дали да се присъедини към запоя на приятелите си, или да се отдаде на романтични изживявания с любимата. В този брой се постарахме да угодим на всички гледни точки. Материалът „Пиене и секс” разкрива истината за връзката между тези две тъй важни дейности. В „10 романтични жеста” пък предлагаме нетрадиционни идеи за подарък, с които можеш да изненадаш приближената на сърцето си в Деня на влюбените.
Освен всичко това настоящият ни брой е посветена на един изключително интересен аспект на любовта – явлението MILF, т.е. влечението на младите мъже към по-зрели и улегнали жени. Самият термин съществува отдавна, но придобива широка популярност след филма „Американски пай”, в който един от младите герои преспа с майката на приятеля си Стифлър (в ролята – актрисата Дженифър Кулидж).
Нека с ръка на сърцето си признаем, че едва ли има някой от нас, който навремето да не си е падал по своя учителка, приятелка на майка си или по дружка на по-голямата си сестра. Статията „Got MILF?” хвърля обстойно светлина по въпроса, а нашата специална класация подрежда 10-те най-привлекателни зрели дами както в България, така и в чужбина. Enjoy!