Пленително русата мис юни 2002 обича танците, нежния подход и работата си като модел

Надя е родена в Плевен и живее там до 18-тата си година. До осми клас учи в спортно училище – профил акробатика, но акробатиката скоро отстъпва място на ново вълнуващо занимание – моделството.
На 14 я забелязва плевенска модна скаутка, а оттам  до титлата Мис Плевен 1997 има само една малка крачка, която Надя прави с изящното си краче без особенни усилия.
През 1998 участва на Мис България, където шампионка става една от най-известните ни Мис Българии – Наталия Гуркова; Надя обаче печели специалната награда на журито, вследствие на което заминава на конкурса Световен топмодел в Гърция. 
Световен топмодел, разбира се, тя още не е станала, но за сметка на това пък гради кариера както у нас, така и епизодично в чужбина – участвала е на ревюта във Франция и е снимала каталози в Турция.
Препоръчваме да се загледате и в рекламата на популярна наша марка мастика и да решите за себе си дали в момичето, което изплува там на едно място, няма нещо познато.
От 3 години Надя живее в Бургас. Приятелят й е 7 години по-голям от нея и , както доверява пред Playboy самата тя, "има собствен бизнес". Доверява ни и още някои неща за него: "Много е добър, много е красив, много е интелигентен. И което е още по-хубаво, никога не ме е спирал да се занимавам с мода."  "А ревнив ли е?", бързаме да се поинтересуваме ние.  "Е, всички мъже понякога са ревниви", съобщава с обезоръжаващата си усмивка тя. "Но, честно казано, че не съм му давала повод." 
За Надя ключът към хармоничната връзка е слабо познатата ни формула "тактиката на взаимния компромис". Означава, че при спор всеки от двамата би трябвало да е готов да отстъпи и "да е настроен позитивно".
В секса Надя държи на нежния, внимателен подход. "Добрият секс е предразполагащият секс", споделя Мис Юли и отмята русите си коси. "Възбуждам се най-много, когато приятелят ми ме целува бавно, по цялото тяло."
Надя, разбира се, държи и на романтиката – и я свързва с пътуване към вълнуващи места. "В една връзка постоянно трябва да има изненада", категорична е тя. Каква в такъв случай беше последната изненада, която приятелят й е направил? "На рождения ми ден беше купил много цветя и беше обсипал спалнята с тях. Когато влязох, направо не можах да повярвам, че е истина – беше сътворил едно сърце от цвветя над леглото и отгоре беше написал – пак с цветя – честит рожден ден, обичам те."
Иначе Надя обича да кара колело и ролери, както и да плува. Буйните й петъчни и съботни вечери пък преминават в изтощителни танци.
В бъдеще мечтае да направи агенция за модели – в момента води курс за деца в сегашната си агенция (бургаската Форина – бел. ред.).
Не е безразлична към обществения живот, но въпреки нашите настоявания, не успя да ни каже нищо обнадеждаващо за ситуацията в България. "Виждам, че тъпчем на едно място", отронва с тъжна нотка в гласа тя, а по светлоокото й лице с изкусителна бенка пробягва сянка. "Много мои познати избягаха в чужбина." "Трябва ни обаче хепи ендинг, защото сме в шоубизнеса", напомняме й ние. Тя се засмива. "Обичам страната си. Влюбена съм в уникалната атмосфера на Бургас, но обичам и родния си Плевен, където живеят родителите ми. Имам своите ангажименти тук и не смятам да емигрирам."