От Кирил Петров

Сексът вече не е същият, откакто и на жените започна да им харесва…” Луис Гризард

 

Според един християнски издател дилдото отваря пътя директно към демоничното царство! И не само според него – от началото на модерния свят  ни е внушавано, че мастурбацията е нещо лошо. Трите големи световни религии – мюсюлманската, християнската и юдаизмът, макар и с нюанси, стигматизират мастурбацията и при двата пола. На жените дори се гледа с лошо око от религиозните фанатици, ако изпитват удоволствие от сексуалния акт. Въпреки това през последните 50 години наблюдаваме нарастващата еманципация на „пусито” за много жени, които имат щастието да живеят в по-либерални общества. Но всеки път, когато започне да се говори за женската мастурбация и оргазъм по-открито и позитивно, неотслабената през годините желязна хватка на пуританите, мизогинистите и религиозните фанатици (или комбинация от трите накуп) също става по-очевидна.

Една от най-екстремните и странни атаки този път идва от някой си Мак Мейджър, християнски автор от Флорида. Той е автор, издател (и май единствен писател) на електронната медия Еden Decoded – „Разкодираният рай“. Независимо от заглавието на медията си в своите книги и статии Мейджър отправя бдителен християнски взор най-вече надолу към бездната и царството на греха и изкушенията. Според него демони непрекъснато ни дебнат и всеки момент са готови да ни завладеят… през портала на женското тяло. Мейджър твърди, че женската мастурбация води цивилизацията право надолу по пътя към ада! Той вярва, че „слизането там долу“ буквално призовава демоните от огнените ями. Той пише:

“Много от вас, които четете това, притежавате секс играчки. Без значение дали го приемате като факт или не, тези секс играчки са отворен портал между демоничното царство и собствения ви живот. Колкото по-дълго държите тези сексуални играчки в дома си, толкова по-широко отваряте входната врата, която позволява на демоните не само да овладеят вашите живот и воля, но и да ви измъчват, да спъват и направо да разрушат сексуалния ви живот и връзките ви“.

Мастурбацията е директен път към сатаната. Няма нищо нормално в нея“ – твърди категорично Мейджър. И още: “Съществуват секс демони. Опасността при мастурбиране е, че човек по невнимание може да привлече секс демон. Той се привързва към вас чрез акта на мастурбиране и след като този демон се привърже, е много трудно да бъде накаран да си тръгне. Той ще ви кара постоянно да мастурбирате, дори когато не искате. Ще бъдете поразени с такова мощно желание постоянно да играете  със себе си, че само оргазъм ще ви носи временно облекчение“.

Наистина ли женската мастурбация отваря портал към Ада? Какво реално представлява женската мастурбация, за ползите и начините на нейното