Светът вече е футбол, а само ден след откриването на Мондиала ви очаква и един световен купон, с който зайчетата на Playboy нямат търпение отново да разтърсят нощна София.

Арена на футболните страсти за топ участнички от конкурса за сексапил Playmate Of The Year ще бъде, разбира се Bedroom Premium Club Sofia, където този петък, 15 юни, в 23.00 часа започва най-горещото футболно събитие в Източна Европа – Playboy партито PlayBalls. Плеймейтките са в трепетно очакване за партито, за което са спретнали грандиозен спектакъл, посветен на стартиращото Световно първенство по футбол.

Изкусителните плеймейтки Ива Николова, Даная Николова, Анна Мария, Брита Вълдобрева, Миглена Игнатова са подготвили една модерна интерпретация на „цар футбол“. От щаба на красавиците обаче отказват да съобщят дали шоуто им ще включи падане за дузпи, изпълнение на пряк свободен удар и дали се планира продължение на редовното време. Затова пък, старши треньор на плеймейтките отново ще бъде главният редактор на списание Playboy – Любен Дилов-син. До петък остава само да гадаем дали Анна-Мария ще направи хед трик и ще прабави футбола към моделството и актьорството и дали Брита няма да смени стрелбището си с нов стадион…

Не пропускайте да направите резервация за PlayBalls още сега. За повече информация: https://www.facebook.com/events/234367943993906/

Партита на Playboy станаха вече желана и търсена традиция в нощния живот на столицата. Това е последното парти в София, преди наионалките на Playboy да заминат на морето, където са планирали нови грандиозни спектакли в Bedroom Beach.

Следвай новите около Playboy, Bulgaria в официалния им профил във Facebook.