Ако имате въпроси относно любовта и секса, които никога и никъде не сте имали куража да зададете досега,

попитайте “Плейбой Съветник” на news @ playboy.bg

Помнете, че няма срамни въпроси, има срамни отговори!

 Пишете ни!

Малко откъси от рубриката  „Playboy Съветник“

 

Въпрос: „…нормално ли е да си мисля за секс непрекъснато? Аз съм жена, хетеросексуална съм, на 28 години, наскоро завърших висшето си образование. Не съм имала сексуален партньор от три години, а и преди нямах сериозна връзка, само краткотрайни сексуални контакти по време на следването. Да си призная честно, мисля си че съм пристрастена към секса. Каквото и да правя, мислите ми са все за секс, дори и в най-неподходящи ситуации. Навсякъде и във всичко виждам секс по всякакви начини, а в сексуалните ми фантазии моят бъдещ партньор е дори по-страстен и по-луд и от мен…?!? Какво да правя??? Има ли и други такива като мен???“

 

Ш.Н.Д. от Търговище

 

Плейбой: Скъпа Ш.Н.Д.! Ние всички толкова много си приличаме! Разбира се, детайлите може и да се различни, но повярвай ни, няма на света човек, който да не си мисли за секс поне веднъж на ден! Разбираме, че подсъзнателно въпроса, който те тревожи, е: “Аз нормална ли съм?“ Преди да ти отговорим с „Да“ или „Не“, ти сама си отговори на следните три въпроса:

1.Сексуалният ми нагон противоречи ли на законодателството на…

(СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ! Пълният отговор ще прочетете в рубриката ни „Playboy Съветник“)

 

ВЪПРОС

„… Аз съм 33-годишен хетеросексуален мъж. Моят проблем се появи още когато загубих девствеността си в гимназията. Със сигурност не съм единственият на тази възраст, който е свършил веднага след като момиче е докоснало члена му, но при мен този проблем си остана и досега. Преждевременната еякулация ме преследва като проклятие. Досега съм имал три по-дълги връзки с жени и при трите можех да удържам фронта не повече от 30 секунди. Дори и тогава сексуалният ми живот се състоеше главно от притеснения, че оргазмът ми идва прекалено бързо.  Веднага искам да поясня, че няма никакво значение дали съм пил или не, сутрин ли е, вечер ли е, жената възбужда ли ме извънредно много, или не чак толкова. Отчаян съм! Готов съм да зарежа секса изобщо, още повече че се пристрастих към мастурбацията напоследък, защото никой не вижда колко бързо свършвам. И все пак искам да попитам – Какво не ми е наред, според вас?

 

К.Р. от Пазарджик“

 

ОТГОВОР

Playboy: Приятелю К.Р.! Преди всичко трябва да знаеш, че това не се случва само на теб. Преждевременната еякулация засяга 30% от мъжете на този свят. Те не се различават по нищо от който и да е мъж. Няма никакво значение дали мастурбират или не, какви пози използват при секс, каква е сексуалната им история и опит, или пък душевното им здраве. Това е нещо, с което просто се раждаш, но не бързай да се отчайваш. Ето и най-разпространените съвети на световноизвестни психолози и сексолози, които гарантирано са помогнали на много хора по света (и един, който можеш да изпробваш веднага след като прочетеш отговора):

Първият е упражнение по мастурбиране. Стопиране на изпразването, познато в научните среди като мъжка техника за множествен оргазъм, може да бъде мост между мастурбацията и същинското полово сношение в случай като твоя. Идеята е…

(СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ! Пълният отговор ще прочетете в рубриката ни „Playboy Съветник“)

 

Попитайте и Вие Плейбой Съветник на news@playboy.bg