Небесно-сини очи, тяло на нимфа и обезоръжаваща усмивка – новата кралица на сексапила Маги Бадер напълно заслужено спечели сърцата на журито и публиката във фаталния 13-ти поред конкурс Playmate of the Year България. Горещото събитие се проведе пред над 600 гости в зала Ефе на хотел „Маринела” на ослепителна двучасова церемония. Дванайсетте претендентки дефилираха в три класически кръга – сценично плейбой облекло, по бельо и във вечерни рокли, издържани в стилистиката на Бел Епок и френското кабаре от началото на миналия век.

Журито на конкурса в състав от над 20 души, сред които Мартина Вачкова, Тончо Токмакчиев, Мартин Карбовски, Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Николета Лозанова, Владо Вишански, Джуджи, Александра Микова, Светлана Василева, Ася Капчикова и много други, гласуваше със специални анкетни карти в четири категории: артистичност, красота, сексапил и интелигентност. Петият критерий, който повлия на крайния резултат, беше попуярност в социалните мрежи и гласуване на страницата на Плейбой България.
Спектакалът, воден от лицата на Code Fashion – съорганизатор на събитието, Александра Богданска, Елена Брусаска и Любен Дилов-син, бе издържан също в стилистиката на „ша ноар”, за което допринесоха хореографията на Маргарита Будинова и изключителните брулеска-изпълнения на „Еспозе тийм” и Вяра Атова. Триумфът на 13-ата плеймейтка бе ознаменувана и с две впечатляващи премиери – кабаретната песен на Есил Дюран – „Мадам” в съпровод на саксофон и контрабас, и най-новото, изключително забавно парче на Теньо Гогов „Само фотосесията да мине”, инспирирано от публичните изяви на някои от претендетките през двата месеца на кампанията им. Официален фотограф на събитието беше Иван Ерменков.
Знаменитата красавица от Търговище Десислава Димитрова, която категорично спечели категорията PlayNet заради звездното си участие в „Часът на Милен Цветков”. Освен заради сексапила си, Деси стана прочута на длъж и на шир и с факта, че се занимава с екоземеделие и отглежда… калифорнийски червеи.
Подгласничката в категорията Play girl стана Зорница Цветанова, а в категорията Play star – Гергана Стаменова.
Всички момичета бяха отрупани с безброй подаръци от спонсорите на конкурса, сред които блестяха някои доста оригинални – едногодишна, изключително скъпа процедура с хайверена баня, скъпа картина от американски художници от Нeart gallery, както и пътуване с частна яхта на 2 от момичетата за 5 дни до Чинкуе тера (Петте земи, Италия).
Голямата награда за победителката беше чек за 20 хиляди лева и куп скъпи подаръци от марките Талика, Провоук, бижутерията Авиел. Някои от най-прочутите нощни клубове на България учредиха свои награди и избраха момичета, които да бъдат лица на заведенията им през 2017-а година.
Магдалена Бадер е на 24 години и е от София. Зодия Лъв. Има 5-годишен син. Занимава се с онлайн търговия, а хобито и е фитнес. Води здравословен начин на живот, спортува и се храни правилно. За Маги може да се каже, че е истинска късметлийка – преди 5 години е била на косъм от смъртта, след като получава перитонит вследствие на изтощителни тренировки и съчетаването на топли и студени напитки.