С 13 претендентки, 13-секундно завистливо мълчание в памет на Хю Хефнър и с много малко силикон, 14-ият редовен конкурс PLaymate of the Year 2017, стартира в клуб Мегами в нощта на на 18-и срещу 19-и. Може да се каже, че събитието уважиха всички непоканени на сватбата на Фики Стораро, които – странно – се гордееха с този факт. Новото в тазгодишната надпревара са личните кампании на претендентките в социалните мрежи и интернет-пространство, както и факта, че са 13, а не 12, както обикновено сме свикнали. На сцената на Мегами, всъщност дефилираха само 12, защото 13-та, фаталната – Ева Берберян – уви, висеше пред българското посолство в Ереван в очакване на виза. Посетителите можаха да видят само видео-презентация на арменската принцеса, която по странен начин е решила да отмъсти на властния си и богат баща – известен арменски политик – като се снима гола за българския Playboy.
В щурото шоу, с изкусителните тоалети на Christine Fashion и сексапилни прически от хитовия салон за красота Bedroom Beauty, дефилираха поетеса; богата бизнес-дама, решила след развода си да започне нов живот именно с участие в Playmate; известна актриса от риалити сериала "София ден и нощ"; красавица, чието хоби е поправка на състезателни пистови мотори; собственички на бар и лично стрелбище, както и прочутата стрийптийз-принцеса Пандора, за която разказват, че кутията и била отваряна най-вече от жени. Всъщност тя самата го казва в интервюто си за новия брой на сп. Playboy, което вече е на пазара и представя всички претендентки за титлата. Атомна блондинка от Севлиево и изключително непокорната Нора бяха върхът на вечерта, конкуриращи се с изящното присъствие на красавица с името Марешка, натурализирана украинка от Варна (държаща да подчертае, че няма нищо общо с Марешки!).
Четиринайстото издание на Playmate of the Year 2017 отново залага на нестандартни, естествени момичета, както и на чувството за хумор на водещия Любен Дилов син и организаторите Христо Сираков и Борис Гълъбов. Финалът е на 29 ноември, отново в клуб Мегами и минава под надслова: "Питайте вкъщи дали ще те пуснат и питайте в Мегами дали има места". Индивидуалните кампании на момичетата старитират по традиция във Vbox от 20 октомври. Вече може да гласувате и за своята фаворитка на сайта www.Playboy.bg/Playmate2017 . Интeрнет-вотът е равностоен на вота на журито, но организаторите уверяват че са взети всички предпазни мерки онлайн-гласуването да не се опорочи от кибер-войната, както изборите в САЩ. Те също така обещават и невиждани материални награди за победителките в 14-то издание на Playmate of the Year 2017.
Всичко около предстоящия конкурс и неустоимите изкусителки, следете във Facebook страницата на Playmate Of The Year 2017!