Златка Димитрова разкри, че ще става тв водеща. Подготвя модно и фитнес предаване, но по коя телевизия ще се случва това, все още е тайна.

Плеймейтката призна, че подготвя да пусне на пазара и собствена линия спортни дрехи.

 

Какво още сподели Златка Димитрова за NOVA TV:

От известно време живея в Бургас. Винаги съм търсила любовта, но стане ли така, че тя присъства по-малко в живота ми, ставам друг човек. За мен няма случайни неща в живота. Не съжалявам за нищо”. Това каза носителката на титлата “Мис Плеймейт”.

За любовта, изкусителката признава: “Чувствам се с него добре, защото е отговорен и добър човек. Двамата се чувстваме отлично и близките ни подкрепят”.

Откровението ѝ за живота: “Грешка ми е, че съм доверчива, защото хората се представят различно. Отсяла съм доста от тях и се надявам, че тези, които са до мен са истински. Дръзка съм в работата си, защото такъв тип хора създава какафония. Всеки човек трябва да знае, че има ненаписани правила, които да се спазват”.

“Материалните неща не са за мен критерий за щастие. Смятам, че истинско щастие е когато близките ти са здрави и са сплотени. Уважението, загрижеността на любимия към мен е изключително важно”.

Мис Плеймейт 2009 има сериозна връзка с един най-популярните фитнес инструктори у нас – Кирил Танев.

 

източник Фронт bg