Смях до скъсване в Пловдив-звезди от Пощенска кутия и плеймейтки четат “Playboy приказки” в културната столица

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова и топ лица от Пощенска кутия за приказки напълниха Secrets Club Пловдив. Най-смелите фенове на мръсни истории се качиха на сцената, за да разкажат любимите си вицове за пораснали и получиха специални подаръци от Playboy.

Ники Станоев, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов-син, Анна-Мария Чернева, Верони Илиева, Гергана Стаменова и Михаела Тодорова предизвикаха истински фурор в Пловдив. Звездите на Playboy и Пощенска кутия за приказки разказаха едни от най-забавните секси истории, които разтърсиха от смях един от най-големите и модерни клубове в България – Secrets Club Пловдив.

“Playboy приказки” събра феновете на модерния литературен формат, който вече няколко години свързва феновете на литературата и Мъжката Библия. Забавлението за интелектуалци, събира все повече и повече почитатели, а Мъжката Библия показа, че топ моделите на Playboy стоят еднакво атрактивно на сцената дори когато четат.

Не само четене, а истински купон си заформиха участниците от “Playboy приказки”. След като прочетоха забавните си истории, на сцената на Secrets Club Пловдив се качи и една от любимките на Playboy – Гергана Стаменова. Чаровното миньонче, което стана известна с участието си в конкурса Playmate Of The Year вече сериозно стъпи на музикалната сцена. Гери изпълни няколко от песните си, които запалиха горещата кръв на пловдивчани.

Главният редактор на Playboy, Любен Дилов-син, покани най-смелите фенове на мръсните истории да се качат на сцената и да разкажат любимите си вицове за пораснали. Най-смешните истории получиха награди от вино BetterHalf Garage Wines и уиски Glenfiddich.

 

 

——————————————-
Събитието се проведе с подкрепата на:
Продуцент: DSG Productions
Домакини: Secrets Club Пловдив
Снимки: Тодор Вълнаров, Secrets Club Пловдив
С подкрепата на: Glendfidich и вино BetterHalf Garage Wines.