Американски учени от университета в Ню Йорк (предполагаемо как) установили , че интелектът на жената се увеличава, ако тя практикува по-често „орална любов“.

След изследване (вероятно на база практически занимания) на жени с възрастова граница между 25 и 55 години било установено, че има връзка между любовния живот и нивата на интелигентност.

Оказва се, че любителките на този вид удоволствия имат по-добра памет, по-концентрирани са и могат да се похвалят с постоянство. Из интернет се разпространява твърдението, че тази новина е донесена в България от БГНЕС. Не се съобщават подробности за самия процес на поумняване, но пък е вероятно една от причините да е системното оросяване на мозъка, заради движенията които се извършват при френската любов. Строги лелки коментират, че оралната любов е заплаха за ларинкса.

Каквато и да е истината не забравяйте, че Френските Удоволствия са за извънучебни занимания, колкото и да сте нетърпеливи да… поумнеете.

Въпреки че, в Колумбия, според статия във front.bg вече е открит Първият порно университет в света.

Учебната програма на университета обхваща всякакви подробности за самия сексуален акт. Основателката на първия Порно университет Амаранта Ханк е актриса, която започва кариерата си като журналист.

Няма данни защо мъжете “оглупяват” като чуят за “св*рки”.