Абонирай се

* Актуални новини за списанието, промоции, събития и материали от света на Playboy Bulgaria и конкурса Playmate!

Актуални новини

Playmate of the Year – Bulgaria

 2020

 

Това е 18-ят национален конкурс

 

Условия за участие

Възможност да участват в него имат всички, навършили 18 години към датата на обявяване на претендентките – 24 юли 2020 година. За предпочитане е да са от женски пол, но се допускат и изключения, при положение, че са от национално или общочовешко значение.

Не съществуват никакви други национални, етнически, верски, възрастови, образователни, семейни, социални или каквито и да било ограничения за допускане в кастингите на конкурса.

От всички записали са за конкурса, първоначална селекционна комисия избира минимум 12,  максимум – 24 момичета.

С приемането на общите правила на конкурса и подписването на договор с продуцентите-организатори на Playmate of the Year – Bulgaria, всяка една от претендентките получава възможност за сериозно лично промотиране  като евентуална победителка.

Това ще се реализира чрез различни организирани активности: партита на Playboy-България, участия в различни телевизионни формати, медийни изяви, интернет-присъствие и други дейности, целящи да популяризират новите лица на Playboy.

На 24 юли, на специално парти в Bedroom Beach, в Слънчев бряг официално се обявяват 12-те претендентки. Независимо дали е сред тях, всяка една от кандидатките може да продължи ангажимента си с Playboy-България за цялата останала година, което ще и донесе ред възможности за професионална реализация като модел, презентатор, инфлуенсър на Playboy-България и т.н.

12-те момичета, които на 24 юли бъдат обявени за официални претендентки, задължително участват в основните активности на конкурса, целящи да популяризират новите лица, да запознаят публиката с всяко едно от тях, да организират по-успешна интернет-кампания за всяка претендентка. Последното  е от особена важност, защото при сборуването на крайния резултат, постигнатата популярност в социалните мрежи и интернет е равна по тежест на гласа на журито.

Всички ангажименти, събития и активности на претендентките се описват в анекс към основния им годишен договор с Playboy-България, който се подписва преди началото на конкурса.

Реалното време на конкурса е от 24 юли до 5 ноември, когато е финалът, който ще определи победителките в Playmate of the Year – Bulgaria`2020.

Победителките от конкурса се излъчват в пет основни категории, освен официалната титла на победителките, като организаторите Playmate of the Year – Bulgaria`2020 си запазват правото да увеличават, или намаляват броя и вида им.

Финалът на Playmate of the Year – Bulgaria`2020 се провежда на живо, пред голяма публика и със свободен достъп на всички медии, които са изявили предварително желание да присъстват.

От момента на обявяване на претендентките – 24 юли – до обявяването на следващите претендентки всички медийни изяви на плеймейтките се организират и подпомагат от специален PR – екип на Playboy – България. Тези, които имат желание за развиване на самостоятелна кариера, базирана на Playboy, могат да получат персонални PR специалисти, при специални условия.

Категориите са:

Playmate of the Year – Bulgaria`2020

PLAYSTAR of the Year`2020

PLAYGIRL of the Year`2020

PLAYNET of the Year`2020

REPLAY of the Year`2020

PLAYBUNNY of the Year`2020

 

След приключването на конкурса, поради големия медиен интерес към участничките – при желание от тяхна страна – те могат да продължат ангажиментите си към Playboy България за срок от още една година.

Какво получавате?

Освен изброените официално награди: 20 000 лв., нов рекламен автомобил, ръчно-изработена корона, която остава за Вас, както и много подаръци от спонсорите на конкурса, Playmate of the Year – Bulgaria`2020 е изключителна възможност за старт на сериозна кариера като публично лице на Playboy-България. Това включва фотосесии и живи участия като модел, телевизионни и кино-ангажименти, онлайн активности, но на първо място ред участия в специалните формати на Playboy-България – жанрови партита, Playboy приказки за лека нощ и др.

Какво давате?

Големите възможности, които дава конкурса, Playmate of the Year – Bulgaria`2020 изисква и сериозна отговорност към ангажиментите на всяка една от участничките за целия период.

Това означава, че средно-месечно ще имате минимум 2 участия в София и страната, които не можете да откажете, но ние може да ви отнемем.

Също така ангажименти с различни телевизионни формати, фотосесии за печатни и интернет издания и платформи, пътувания в чужбина на общи събития на Playboy-България и регионални издания на Playboy в Европа и света. Творческият екип, ПР екипа, както и импресарският екип могат да разработват различни планирани и импровизирани проекти, в които да взимате участие, както за прякото им реализиране, така и в подготовката или да оказвате нужното съдействие.

Одобрените кандидатки ще бъдат запознати с Вътрешни правила, включително и етични, които трябва да бъдат спазвани.

Запазваме си правото да правим промени за всяко нещо и по всяко време, без предварително уведомяване или аргументиране, особено в случаите когато, чрез поведението си провокирате това, нарушавате законите на Република България и Европейски съюз.

Със записването си за участие, Вие заявявате, че разбирате, приемате и се съгласявате да изпълнявате настоящите условия.

Как да се запишете?

Необходимо е да посетите сайта на Playboy България – Playboy.bg. Там ще откриете лесна апликационна форма https://playboy.bg/casting/, която следва да попълните. Това е всичко!

След като я попълните и изпратите, очаквайте обаждане и предварителна среща за включването ви в звездния отбор на Playboy-България!

Очаква ви едно пътешествие, за което може би не всичко ще можете да разкажете един ден на внуците си, но пък ще е толкова приятно да си го спомняте!

Сайт за възрастни!
Трябва да имате навършени 18 години, за да влезете в този сайт.
Да, имам 18
Не, под 18 съм