Човек може да прави много неща в присъствието на Юлиана Кънчева: може да се плаши от тъмнината на мамещите й, лешниковокафяви очи, да следи ценителски дългия контур на краката й, да се опитва да не се поддава на дискретно надникналия от блузата клийвидж (обречено усилие, впрочем), или просто да сложи оръжие пред чара й и да се чуди какво да прави с развълнуваните си, запотени ръце.
Но може и друго: да се мобилизира и да предложи на звездата от популярния в средата на 90-те филм Ла донна е мобиле (помните ли сцената с мастурбацията?) и настоящ топмодел да направи най-смелата си фотосесия за първото издание на българския Playboy, след което да чуе как тя приема с обезоръжаваща естественост.
След което да прекара още няколко часа с нея, за да научи какви мъже имат шанс да й направят впечатление, кога ще падне правителството на Симеон Сакскобурготски, какво толкова намира в бруталния секс и разни други интересни неща.
Преди това – бързо инфо: тя е сред най-ангажираните модели в родното манекенско дело; учи политика и масови комункации в НБУ; води Super Game по Нова ТВ и е омъжена за популярния дизайнер на кожени облекла Георги Георгиев – Пентаграм.